Bij belastingdienst mijn kilometer registratie invoeren

1 min gelezen

Kun je eenvoudig bij de belastingdienst kilometer registratie invoeren? Of dien je met een tal van aspecten rekening te houden? Wij zijn namelijk druk opzoek naar de mogelijkheden om  een bedrijfswagen te gaan leasen. Enig puntje hieraan is dat ik er niet op zit te wachten om administratieve fouten te maken en hierdoor beboet te worden. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een oplossing. Het liefst wilde ik een manier zien te vinden zodat ik helemaal geen papierwerk meer hoefde te verrichten.

Snel gevonden

Al vrij snel had ik diverse bedrijven op het internet gevonden die mij wellicht konden helpen. Diverse pagina’s welke voldoende informatie bevatten hebben het aardig duidelijk gemaakt voor mij. Hierdoor heb ik er uiteindelijk voor gekozen om op de website van telemagics.com een bestelling te plaatsen. Dit nadat ik hier enthousiast was geworden wegens de voldoende informatie en ruime kennis.

Verstand van zaken

Ondanks dat ik voldoende informatie had gevonden op de website, heb ik toch nog ervoor gekozen om telefonisch contact op te zoeken. Een vriendelijke stem aan de andere zijde van de lijn heeft mij onwijs goed en zeer netjes te woord gestaan. Hierdoor werd het voor mij duidelijk dat dankzij de belastingdienst mijn kilometer registratie goed ingevuld kan worden.