Brommer of scooter?

Ik zit nog steeds te twijfelen tussen een brommer en scooter

Het is me eindelijk gelukt dat ik mijn scooter rijbewijs heb gehaald en nu is het tijd geworden dat ik ga kijken naar een brommer die ik dan kan gebruiken om naar school toe te komen. Nu dat ik via het internet makkelijk kan zoeken om de brommer te vinden die ik wil hebben ben ik er ook achter gekomen dat de kosten daarvoor een stuk lager zijn als dat ik had verwacht. Ik kon me eigen niet geloven dat er zoveel verschil ik kan zitten met de aanschaf van de brommer via het internet en de winkel. Nu dat ik het allemaal heb uitgezocht weet ik het maar al te goed dat ik toch voor een brommer zou kiezen.

Misschien was een brommer toch handiger

Zo heb ik diverse onderzoeken gedaan en ben er toch achtergekomen dat ik met een brommer veel flexibeler ben en daarna toch sneller op het werk kan komen zonder dat ik er teveel moeite voor moet doen. Nu kan ik tenminste zeggen dat ik me eigen vervoer heb zodat ik niet steeds met iemand mee hoef te rijden. Uiteraard zitten hun er ook niet op te wachten omdat ze om moeten rijden voor mij. De kosten voor de aanschaf zijn ook een stuk lager en mocht ik het niet meer leuk vinden hoef ik me eigen geen zorgen te maken en wordt het zonder problemen weer verkocht zodat ik verder kan zoeken naar iets anders.

Geef een antwoord