Code 95 bijscholen doe jij hier!

2 min gelezen
Code 95 bijscholing

Prettige ervaringCode 95 bijscholing

Code 95 bijscholing is verplicht voor alle beroepschauffeurs die al langere tijd geleden hun rijexamen hebben afgelegd. Deze duurt 35 uur, waarvan 7 uur praktijkles. Dit hoeft niet allemaal in 1 keer, maar hier heb jij 7 jaar de tijd voor. Zelf moest ik dit ook gaan doen, maar een jaar terug was ik al begonnen. Zelf wist ik niet meer precies hoeveel tijd ik toen kwijt ben geweest, maar gelukkig kon ik dit gemakkelijk online terugvinden via mijn DigiD. Daardoor kon ik precies zien wat ik al had afgesloten en wat ik juist nog mest doen. Toen ben ik aan mijn baas gaan vragen of hij mij een goede rijschool kon aanraden. Hij wist er geen, maar een collega gelukkig wel. Die vertelde mij over Dekker, waar hij zelf hele prettige ervaringen heeft gehad.

Code 95 bijscholing

Mijn tip

Toen ben ik daar gaan kijken voor het volgen van mijn code 95 bijscholing. De prijs deed er niet veel toe, want dit hoefde ik toch niet zelf te betalen. Belangrijker vond ik het dat er duidelijke uitleg was en dat ik het zo snel mogelijk kon afronden. Dit was hier allemaal mogelijk en ook mijn leidinggevende vond het helemaal prima als ik het hier ging doen. Uiteindelijk heb ik dat toen gedaan en ik ben erg blij met mijn keuze. Het ging heel erg makkelijk en nu hoef ik hier niet meer aan te denken. De instructeurs waren ongelofelijk aardig en stonden ook open voor de vragen die ik hen stelde. Mocht jij ook op zoek zijn, is dit echt aan aanrader.