Container transport Zeeland

2 min gelezen

logo

Onlangs had ik een grote klus in Frankrijk. Hiervoor heb ik Container transport Zeeland ingeschakeld. Ik had al eerder van dit bedrijf gehoord van kennissen en daardoor heb ik hun direct opgezocht en met hun contact opgenomen, wanneer ik hoorde over deze klus in het buitenland. Het is een transport bedrijf dat is opgericht in 2003, het is een betrouwbaar en goed bedrijf. Zij beschikken over een eigen wagenpark met vier trekkers en vier trailers. Ik ben super tevreden over hun service. Ik heb gekozen om Container Transport Zeeland in te schakelen omdat zij voornamelijk naar België, Duitsland en Frankrijk vervoeren. Hierdoor had ik er alle vertrouwen in.

Wagen

Container Reefer

Ik had gekozen voor een container reefer (een gekoelde container). Hiervoor had ik daar nog niet eerder van gehoord maar, dit werkt effectiever en sneller dan een koelwagen. Een Container Reefer werkt effectiever omdat er op deze manier geen tussenstops hoeven gemaakt te worden bij een koelhuis. De container wordt dan op een andere vrachtwagen gezet waardoor het transport een stuk sneller verloopt. Hierdoor is de container mooi op tijd in Frankrijk aangekomen, sneller dan verwacht.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van een normale container, waar ze vrijwel alles in vervoeren.

Ik ben super tevreden over Container transport Zeeland. Wanneer ik weer een grote klus heb in het buitenland, zal ik zeker weer gebruik maken van hun transport service. Door de fijne service raad ik iedereen aan om gebruik te maken van Container Transport Zeeland. Voor meer informatie kun je ook altijd de website bekijken: www.transportbedrijf-zeeland.nl.

Container