Een mooie Capri in Amsterdam gekocht

1 min gelezen

Sinds afgelopen weekend heb ik een mooi Capri Amsterdam gekocht.  Deze scooter had ik al jaren op mijn verlanglijstje, maar was er nooit echt in geslaagd om hiervoor geld aan de kant te zetten. Tot ik het adres van de ScooterLoods van een vriend van mij kreeg. Hier is het mogelijk om zoveel een nieuwe als een tweedehands model te kopen. Samen met hem ben ik naar deze winkel gegaan en had ik mooie modellen voorbij zien komen. Voor mij is dit een goede reden geweest om meer mijn best te doen om geld aan de kant te zetten.  

Eindelijk genoeg geld

Nadat ik al een beetje een keuze had gemaakt welke Capri ik in Amsterdam wilde kopen, heb ik eindelijk mijn droom kunnen realiseren. Nadat ik een bezoek aan de Scooterloods had gebracht ben ik flik aan het sparen gegaan. Ging niet meer elke week stappen en een snelle hap had ik ingeruild voor zelf een gezonde maaltijd te koken. Op deze manier heb ik veel kunnen sparen en zo deze scooter kunnen kopen. Hier staan heel veel modellen waar je een keuze uit kan maken en een ander voordeel is dat je hier twee jaar garantie op kan krijgen, ongeacht de kilometerstand.