Een motorcycle helmet voor de echte motorrijders

2 min gelezen
Bescherming

In de weer met een motorcycle helmet: fervente motorgebruikers kunnen niet zonder. Het is extreem belangrijk om te gaan rijden met een goede helm, anders is het zeer gevaarlijk. Het hebben van een goede helm kan ervoor zorgen dat je preventief schade gaat voorkomen. Het kan zelfs je leven redden. Natuurlijk is het verplicht om met een motor te gaan rijden. Je kunt tegenwoordig uit wel meer dan drieduizend soorten kiezen. Weet jij al welke helm het beste bij jou past?

Motorcycle helmet

De verschillende helmen op een rijtje

Je hebt natuurlijk heel veel helmen. Verschillende kleuren, merken en natuurlijk ook soorten. Dat laatste is belangrijk wanneer je een keus gaat maken bij het kopen van een helm. Motorsporters hebben vaak een dichte helm, die het hele gezicht bedekt. Dit maakt het veilig bij de gevaarlijke parcours die ze afleggen. Ben je meer een landschap genieter en gebruik je je helm vooral om te touren door verschillende steden en natuurgebieden? Dan kun je kiezen voor een flip helm of een ¾ helm. De naam zegt het al, deze helmen kun je openschuiven, waardoor je meer zicht hebt tijdens het rijden en je ook goed kan genieten van het landschap. Wanneer je last hebt van het weer, de regen of de wind of de insecten, dan schuif je hem gewoon weer dicht.

Helm

Maak kennis met de online shop

Wanneer je naar de online shop gaat, kun je zien wat er allemaal te koop is. Er zijn ontzettend veel helmen beschikbaar. Weet je niet hoe je moet beginnen? Ga dan naar de filter, je kunt op soort, merk en kleur sorteren, maar ook op prijs. Zo kun je binnen enkele minuten de helm vinden die het beste bij je past. Mocht je verder nog vragen hebben over de motorspullen of over de wereldwijde verzending, neem dan contact op met de klantenservice. Ze staan je graag ter woord.