Zeer tevreden over autopoetsbedrijf Bergschenhoek

2 min gelezen

Ik ben de trotse eigenaar van een zeer mooie oldtimer. Je kan natuurlijk wel begrijpen dat ik alleen maar met mooi weer op de weg te vinden ben. In de winter zet ik mijn auto altijd op stalling, moet er niet aan denken om met slecht weer met mijn mooie auto op de weg te gaan. Nee als het echt slecht weer is en in de wintermaanden heb ik een andere auto voor. Maar omdat mijn oldtimer voor een paar maanden op stalling gaat, dus niet mee wordt gereden wil ik dat mijn auto wel schoon weg gezet gaat worden, daarom ga ik eerst naar autopoetsbedrijf Bergschenhoek voordat ik mijn auto ga wegbrengen. Bij autopoetsbedrijf Bergschenhoek kan je er zeker van op aan dat zowel de binnen,- als de buitenkant van de auto perfect worden schoongemaakt.  7

Laat de winter maar komen

Helaas staat mijn mooie auto weer op stalling, maar wel heel erg mooi opgepoetst. Ja ik kan wel zeggen dat het echt een plaatje is, en stralend op zijn plekje in de loods staat. Tegen deze poetsbeurt kan ik niet tegen op, hoe vaak ik ook aan het poetsen was, zo mooi als de auto er nu bij staat lukt mij nooit. Inmiddels ben ik vaste klant bij het poetsbedrijf geworden, ook voor mijn dagelijkse auto kom ik hier maandelijks voor een grote poetsbeurt. Lekker makkelijk, terwijl ik binnen een lekker kopje koffie drink wordt de auto flink onderhanden genomen. Na de poetsbeurt lijkt heet net dat ik een nieuwe auto heb gekregen. ale-logo-160x80