Goede autogarage in Almere

1 min gelezen

Onlangs zijn wij naar een hele goede autogarage Almere geweest voor de onderhoud van onze wagen. Onze auto was toe aan een kleine beurt en dit wilden wij doen bij een zaak waar er vakkundige medewerkers in dienst zijn. Medewerkers die op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en waar er gewerkt met goede apparatuur. Bij het bedrijf waar wij zijn geweest wordt daaraan voldaan. Het bedrijf waar wij het over hebben heet: Dolat Autoservice. Bij deze onderneming kan jij terecht met jouw wagen voor verschillende diensten zoals: Onderhoudsbeurt, apk, kleine beurt, grote beurt, reparaties, onderdelen, banden verwisselen, balanceren, blikschade herstel en nog zoveel meer.

Kleine beurt gedaan

Op afspraak hebben wij onze wagen naar deze onderneming gebracht. De vakkundige medewerkers hebben tijdens de kleine beurt diverse dingen gedaan. Hierbij kan jij denken aan:

  • Olie verversen
  • Ruiten wissers controleren
  • Remmen controleren
  • Accu nakijken
  • Banden controleren

Wat er niet meer in een goede staat was heeft het personeel vervangen of gerepareerd. Wij rijden nu weer veilig en tevreden rond in ons voertuig. Wanneer jij een occasion zoekt, dan kan jij ook bij deze onderneming terecht. De voertuigen zijn voor de verkoop eerst goed gecontroleerd op mankementen. Zo weet jij dat jij een goede veilige wagen koopt bij deze autogarage in Almere.