Hier kun jij jouw heftruckcertificaat behalen

1 min gelezen
heftruck

Bij Osseforth kun jij moeiteloos jouw heftruckcertificaat halen! Dit heb ik zelf ook gedaan nadat ik een nieuwe baan kreeg in een magazijn. Dit kun jij dus ook doen, tegen betaalbare kosten. Vaak worden die door jouw werkgever betaald en zodoende kun jij een diploma halen zonder daar in te moeten investeren! Het enige dat jij hoeft te doen is een tweedaagse cursus te volgen, Osseforth geeft garantie op het slagen en zo behalen van het diploma. Appeltje eitje dus! Zelf vond ik de cursus erg leuk. Het is opgedeeld in een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte. Het is erg zinvol want dankzij het theorie gedeelte leer je ook veel meer over de wettelijke eisen bijvoorbeeld en de veiligheid in jouw direct omgeving.

 

heftruck

Zinvol papiertje

Dankzij mijn heftruckcertificaat mag ik nu rijden op een prikker en elk soort bedrijf! Toevallig weet ik dat dit diploma niet overal verplicht is, maar ook weet ik dat ik overal aan de slag kan. Dankzij het diploma kan ik aantonen dat ik veel theoretische kennis heb en ook zal ik meer ervaring krijgen in het rijden. Wij hebben bijvoorbeeld ook geleerd te slalommen met een zware last op de prikker, niet iedereen kan dat! Ik hoop dat mijn werkgever hier net zo blij mee zal zijn als ik zelf ben. Dit diploma heb ik in ieder geval de rest van mijn leven en met werk kan ik nu veilig, verantwoord en met veel plezier uitvoeren. Alles dankzij het bedrijf Osseforth natuurlijk!

heftruck