Ik moest de katalysator bestellen online

2 min gelezen

skodaIk moest de katalysator bestellen online

Mijn vader heeft altijd in een garage gewerkt. En hij is nu inmiddels al een aantal jaren met pensioen. Natuurlijk vind hij het prachtig om onze auto nog steeds even na te lopen en de vloeistoffen te controleren en dergelijke. Zodra er iets is met de auto bel ik eerst mijn vader alvorens ik naar de garage ga. Nu was het weer zo ver dat ik de hulp van mijn vader nodig had. En hij vertelde mij dat ik eens op de site van Autokat.nl moest kijken om een katalysator te bestellen. Een katalysator bestellen online? Vroeg ik hem! Sinds wanneer kan een katalysator bestellen online worden gedaan dan? Zo gaat toch niemand meer naar een garage? Mijn vader moest lachen en vertelde mij dat ook de garagebedrijven de katalysator bestellen online op deze site. Nou goed, ik heb het merk en type van mijn auto aangeklikt en zo vond ik de juiste katalysator voor mijn auto. En gelukkig kon ik met alleen de aanschafprijs weer vooruit. Omdat mijn vader gelukkig zo vakkundig is om deze te vervangen. En zo ben ik maar mooi weer gematst met zo’n handige vader. Nu is binnenkort de auto van mijn moeder weer aan de beurt voor een nieuwe APK en dat is iets wat mijn vader dan weer niet kan regelen. Hier zal zij toch even voor langs de garage moeten gaan. Maar ook dit zal mijn vader wel voor haar gaan doen, zo ziet hij zijn oude collega’s ook nog eens.