Mijn heftruck cursus behalen

1 min gelezen

Mijn werkgever heeft mij de vraag gesteld of dat ik misschien mijn heftruck cursus wil behalen. Dit laat ik mij natuurlijk niet nog een keer zeggen waardoor ik hier volmondig ja op had geantwoord Mijn werkgever kennende zat er een adder onder het gras. Hij vertelde mij namelijk dat ik wel zelf een rijschool moet zoeken die geschikt is om deze opleiding te geven en tevens niet al te duur is. Op zich vind ik dat geen enkel probleem waardoor ik nog geen vijf minuten later al aan het zoeken was. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van Rijschool Osseforth. Deze rijschool kende ik natuurlijk al van eerder en wist dat zij niet duur zijn.

Doorgegeven

Zo heb ik dit bedrijf direct aan mijn werkgever verteld en vervolgens is hij hiernaar gaan kijken. Een dag later heb ik van hem een bevestiging mogen ontvangen dat hij mij al had ingeschreven voor deze cursus. Tevens bedankte hij mij dat ik deze rijschool had gevonden. Je kan hier namelijk niet alleen de heftruck cursus behalen. Ook voor de auto, scooter en zelfs een tractor is het mogelijk om bij deze rijschool het rijbewijs te behalen. Afgelopen week heb ik mijn eerste les gehad en moet bekennen dat ik weer flink moet leren. Toch heb ik hier onwijs veel zin in! Eindelijk een nieuwe functie op de werkvloer welke ik mag uitvoeren.