Na de accu fiets revisie weer lekker op pad

1 min gelezen

Nadat ik een accu fiets revisie heb laten doen kan ik straks met het mooie weer, weer lekker op pad. Voorheen pakte ik bij elke kleine boodschap de auto, om naar de winkel om de hoek te gaan. Ja ik weet het, belachelijk, maar zo lui was ik. Daarom had ik besloten om een elektrische fiets aan te schaffen en daar lekker mee op pad te gaan. Zonder veel moeite te hoeven doen ben ik zo in de stad en hoef ik mij geen zorgen te maken om te parkeren. En dan heb ik het nog niet gehad over de belachelijke prijzen die je in een parkeergarage moet betalen.  

Even een tegenvaller

Afgelopen zaterdag was het lekker weer en wilde ik een stukje gaan fietsen. Wat viel mij dat tegen, leek wel dat er iets aan mankeerde, maar wat precies wist ik niet. Meteen maar een afspraak gemaakt bij Hessels 2wielers voor een accu fiets revisie. Dit is veel en veel goedkoper dan een nieuwe te kopen. De medewerkers van Hessels 2wielers kunnen ervoor zorgen dat zij de cellen binnen de batterij, die in de loop van tijd verslechteren, worden geoptimaliseerd. Hierdoor kan je elektrische rijwiel weer mee als nieuw.