Op zoek naar een transportbedrijf?

2 min gelezen
Melis Logistics

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en flexibel transportbedrijf? Dan kunt u terecht bij Melis Logistics. Dit transportbedrijf is een volwaardige logistieke dienstverlener zowel in Nederland als in het buitenland. Dus bent u op zoek naar een partij die het transport regelt voor jouw bedrijf, dan zit u goed bij Melis Logistics. Deze partij heeft namelijk 100 jaar ervaring, dus u bent er zeker van dat alles in goede handen valt. De vrachtwagens van Melis Logistics rijden in elke hoek van het land en in de volgende landen: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Zwitserland. Meer weten over Melis Logistics? Lees dan nu deze blog of bezoek hun website.

Diensten van Melis Logistics

Bij Melis Logistics kunt u terecht voor verschillende doeleinden, zowel nationaal als internationaal. Niet alleen voor transport moet u naar Melis Logstics, maar ook voor warehousing, zoals op- en overslag en accijnsgoederen. Buiten dat worden ook verschillende aanvullende diensten aangeboden zoals barcodescanning en voorraadbeheer. Melis Logistics zorgt dus voor het totaal plaatje van het transporten is hierbij die logistieke partner die u van A tot Z ontzorgt.

De verschillende mogelijkheden

Niet alleen voor grote orders is Melis Logistics de logistieke partner, maar ook voor kleine orders. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van deze partij. U wordt tijdens dit proces gewoon op de hoogte gehouden van de status. Dit gebeurt door middel van een Track & Trace code, zodat u precies kunt zien wat er te verwachten valt.

De voordelen van Melis Logistics

Melis Logistics staat bekend als een hecht familiebedrijf en dat is ook echt te merken. Hun klanten en medewerkers worden behandeld als familie en er wordt altijd met respect gehandeld. Ze doen wat ze beloven en misschien zelfs een stapje extra. Het creëren van een fijne werkomgeving voor de werknemers en het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan de klant zijn twee belangrijke aspecten die zij naleven.

Vragen over Melislogistics

Meer weten over deze logistieke partner? Bekijk snel hun website en lees hier meer informatie. Geïnteresseerd in Melis Logistics als een partner? Vraag dan nu een offerte aan.