Opel garage voor onderhoud

1 min gelezen
frank-liefting3-960x220

I512px-opel_logo-svg_-300x238k ben altijd heel erg zuinig met mijn spullen en ik zorg er altijd voor dat alles goed en optijd onderhouden wordt. Mijn auto was deze keer aan de beurt voor onderhoud. Omdat ik met de auto op vakantie zou gaan vond ik het belangrijk dat alles gedaan werd voordat ik zou gaan vertrekken.

Goede garage

Met mijn vorige auto ben ik naar gewoone en garage gegaan. Deze garage was niet gespecialiseerd in een merk en daar heb ik veel problemen mee gehad. Deze keer wou ik naar een echte Opel garage voor mijn auto. Destijds heb ik mijn auto ook bij dit bedrijf gekocht en daar ben ik heel goed geholpen. Ik heb van te voren een afspraak gemaakt zodat ik zeker wist dat alles goed zou gaan.

Ik heb een leenauto meegekeregen omdat het wel minimaal een dag ging duren voordat mijn auto klaar zou zijn. Dit vind ik nou echt service! De volgende dag aan het einde van de middag werd ik gebeld dat mijn auto klaar zou zijn en dat ik langs kon komen waneer het mij uitkwam. Aan de telefoon werd nog gezegd dat het geen haast zou hebben en ik de volgende dag gewoon mocht langskomen.

Toen ik mijn auto op had gehaald waren er wel wat dingentjes vervangen maar niks groots. Omdat ik mijn auto bij deze Opel garage had gehaald heb ik nog een leuke korting gekregen. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik tevreden ben over deze Opel garage!frank-liefting-960x220