Rijlessen in Utrecht volgen

1 min gelezen

Wanneer je rijlessen Utrecht gaat volgen dan kan dat haast niet anders dan bij Rijschool Inzicht. Hier is het mogelijk om vanaf 16,5 jaar al te beginnen. Ook voor mensen met ASS, ADHD of faalangst kunnen hier zonder problemen terecht. Nadat ik op hun website las dat het slagingspercentage zo bijzonder hoog is en dat je ook in de weekenden kan rijden, was het voor mij al duidelijk dat ik hier mijn rijbewijs wilde halen. Meteen een afspraak gemaakt voor een proefles. Op deze manier kan ik zelf bepalen of  ik wel aan het juiste adres ben en de instructeur kan dan een schatting maken welk pakket het beste bij mij past.  

Ook een theoriecursus volgen bij Rijschool Inzicht

Niet alleen kan je rijlessen hier in Utrecht volgen, maar ook voor een theoriecursus ben je hier aan het juiste adres. Nadat je een dag deze heb gevolgd, haal je gegarandeerd je theorie-examen. Dit komt door de manier van lesgeven en de ezelsbruggetjes die zij gebruiken.

Wij zijn nu een half jaar verder en ik kan zeggen dat ik mijn rijbewijs in mijn zak heb. Zonder problemen ben ik geslaagd en dat door de zeer interessante opleiding die ik via Inzicht heb gevolgd.