Ruim aanbod bij de fietsenwinkel in Utrecht centrum

1 min gelezen
fietsenwinkel Utrecht centrum

Ben jij op zoek naar een ander vervoersmiddel, dan is het misschien een tip om naar de fietsenwinkel in Utrecht centrum te gaan. Hier is een zeer groot assortiment tweewielers aanwezig, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Behalve dat je hier ook goed terecht kunt voor alle merken, draaien zij hun hand er niet voor om, om ook reparaties en onderhoud aan deze tweewielers te kunnen verrichten.  Omdat ik er genoeg van had om elke dag een uur erover te doen om bij mijn werk te komen door de file, had ik besloten om een rijwiel te gaan kopen.  fietsenwinkel Utrecht centrum

Geweldige service

Vorige week had ik een middagje vrij genomen om naar de  fietsenwinkel in Utrecht centrum te kunnen gaan. Op het internet had ik al een beetje gekeken welk merk en model er zoal hier te koop was. Maar verder dan een mooie kleur uitzoeken ben ik niet gekomen,. Er staan hier namelijk zoveel modellen en merken dat het voor mij haast onmogelijk is om hier al een keuze uit te maken. 

Nadat ik bijzonder goed was geholpen in deze zaak, heb ik samen met de medewerker een mooi model uitgezocht. Het is wel een elektrisch model geworden, in weer en wind toch nog makkelijk vooruit kunnen komen.