Scooterband kopen voor Vespa scooter

2 min gelezen

Elke scooter heeft af en toe onderhoud nodig, ook de luxe Vespa scooter. Heb je ooit gedacht aan scooterbanden met een witte streep voor bijvoorbeeld een Vespa Primavera? Dat staat erg mooi bij een Italiaanse retro scooter. De Vespa Primavera voorband en achterband hebben beide een velgmaat van 11 inch, dat is niet het geval bij de voorgangers. De Vespa LX voorband is weliswaar 11 inch, maar de achterband is 10 inch. Dat geldt ook voor de Vespa S voorband, ook die is 11 inch met een 10 inch achterband. De Vespa Sprint heeft dan weer twee 10 inch banden. Zoals je ziet zijn er nogal wat verschillen, in dit artikel kijken we wat beter naar de juiste Vespa scooterband.

scooteronderdelenshop.com

Je kunt online scooterbanden kopen en veel geld besparen. In de webshop vind je elke scooterband voor Vespa scooters, en goedkoop.

Vespa Primavera voorband en achterband

Voor de nieuwe Vespa Primavera is het heel eenvoudig; zowel de voorband als de achterband hebben een 11 inch scooterband.

Vespa Sprint voorband en achterband

Deze scooterband is iets kleiner, de Sprint heeft een 10 inch scooterband voor en achter.

Vespa LX en Vespa S voorband en achterband

Bij deze types wijkt de voorband af van de achterband. De Vespa LX en S voorband is 11 inch terwijl de scooterband achter een maat van 10 inch heeft.

Houd daarnaast ook rekening met speciale uitvoeringen, die kunnen soms afwijken. Kijk in de handleiding welke maat scooterband juist is voor jouw Vespa scooter.

Je kunt online ook bij de scooterspeciaalzaak vragen naar de juiste maten, kies direct goedkoop een nieuwe scooterband voor jouw Vespa.