Stoer, milieuvriendelijk en voordelig

2 min gelezen
E-Chopper prijzen

Denk je aan elektrisch dan denk je meestal niet aan stoer, milieuvriendelijk en voordelig, maar aan duur, suffig en niets iets waar jij op gaat rijden. Maar met een Spyder Wheelz e chopper heb je heel iets anders, alleen de looks doen je al wegsmelten en geven je geen idee van een elektrisch model. Zie je E-Chopper prijs dan geloof je niet dat je met een elektrisch voertuig te maken hebt, grote voordeel zijn ook de kosten voor het opladen van de batterij, slechts tien cent. 

Veel voor weinig geld

Kijk je puur naar de E-Chopper prijs dan geloof je niet dat je te maken hebt met een luxe elektrische chopper, een mooi zwart frame, zwarte velgen en een comfortabel zadel. De kleuren die je uit kunt kiezen voor de bepaalde onderdelen bij de black edition, maken het model nog leuker dan hij al is. Het gekleurde display laat duidelijk zien hoeveel je nog kunt rijden, en of er een storing is. Natuurlijk mag de status van de batterij niet ontbreken zodat je deze altijd op tijd op kunt laden.

Genieten van je chopper

Voor de E-Chopper prijs hoef je het zeker niet te laten, een elektrische fiets is vaak duurder en minder comfortabel. Zie je het al voor je, met de afstandsbediening haal je de chopper van het alarm af. Alleen even erop springen en rijden maar, zonder de sleutel in het contact te hoeven steken. Eigenlijk kan het niet eenvoudiger en leuker, de chopper is goed beveiligd tegen diefstal, een achterwiel wat blokkeert en een alarm wat een luid geluid maakt. 

E-Chopper prijs