Tip: fiets kopen Hulst

2 min gelezen

Ik had vorige week echt een pech week, het zat allemaal tegen en als kers op de taart werd ook nog eens mijn fiets gestolen. Ik was naar de stad gegaan in de middag om even snel iets te halen, ik zette hem gewoon op slot en toen ik nog geen half uur later terug kwam was mijn fiets weg. Ik heb alles afgelopen, misschien was die wel verplaatst dacht ik. Maar nee, mijn fiets was nergens meer te vinden. Heel erg balen, want ik ga altijd op de fiets naar mijn werk. Ik had dus echt een nieuwe fiets nodig, want iedere dag met de bus naar werk is ook niet alles. Ik heb online gezocht naar fiets kopen Hulst en toen kwam ik terecht bij Sebas Wheels terecht.

logo

Ik heb de fiets gratis thuis laten bezorgen

Ik ben diezelfde dag nog naar de fietsenwinkel gegaan met de auto. Sebas Wheels is een hele grootte fietsenwinkel met een ruim assortiment. Ik heb op meerdere fietsen gereden en uiteindelijk heb ik er één gekozen die eigenlijk heel erg veel lijkt op mijn oude fiets. Ik ben er echt heel erg blij mee. Ik heb alleen een hele kleine auto, het zou niet makkelijk zijn om de fiets in de auto te krijgen. Maar bij een besteding vanaf €30,- in zowel de winkel als de webshop is de verzending gratis. Daardoor heb ik mijn fiets laten thuis bezorgen, echt ideaal!

Fiets 2
Wil jij ook een fiets kopen in Hulst? Dan is Sebas Wheels de ideale fietsenwinkel.

Fiets