Toch maar een scooter!

Ik heb toch maar gekozen voor een scooter

Nu dat ik het maar al te goed weet dat ik met een brommer overal makkelijk doorheen kan komen is het toch belangrijker geworden dat ik op de onderhoud moet letten. Ondanks dat ik de kosten aan de lage kant wil houden ben ik toch gaan zoeken naar een scooter omdat die er veel leuker uit zien als dat ik heb gehad. Zo kan ik ervoor zorgen dat ik het in de kleuren kan krijgen die ik wil hebben zonder dat ik een hele nieuwe moet kopen. Ik kan namelijk er gewoon voor kiezen om nieuwe kappen te bestellen zodat ik achteraf gezien altijd het gevoel kan krijgen dat ik een nieuwe scooter heb aangeschaft.

Het leukste vervoer die er is

Uiteraard kost alles een hoop geld en meestal probeer ik er toch wel voor te zorgen dat ik de vervoersmiddel kan aanschaffen die ik al een hele lange tijd wil hebben. Zo hoef ik me eigen geen zorgen te maken dat ik te lang moet wachten bij de bus of dat de bus helemaal niet komt opdagen. Nu kan ik namelijk zonder problemen mijn eigen scooter pakken en dan naar het werk toe te gaan of naar school. Uiteraard kost het ook benzine maar ik hoef gelukkig niet meer te wachten tot dat de bus eraan komt nu kan ik gewoon zelf beslissen wanneer ik naar school ga zodat ik alsnog op tijd aanwezig ben.

Geef een antwoord