Uitdeuken zonder enige lakschade

1 min gelezen
uitdeuken

Wat ben ik blij dat er een speciale manier van uitdeuken bestaat.  Na een geweldige vakantie te hebben gehad, was het de bedoeling om de volgende dag weer naar huis te gaan. Helaas kregen wij op de vooravond van ons vertrek een vreselijke hagelbui. De stenen waren bijna net zo groot als pingpong ballen. Het gevolg was dat wij met een flinke schade aan ons voertuig bleven zitten. Gelukkig waren wij op het moment van deze vreselijke bui wel zo slim om onze wagen een beetje toe te dekken, helaas een beetje te laat en dus hadden wij wel een paar butsen op de motorkap. uitdeuken

Geweldig bedrijf

Meteen toen wij weer in Nederland waren heb ik naar WB Autoschade gebeld voor het maken van een afspraak. Dit bedrijf heeft een speciale manier gevonden waardoor zij kunnen uitdeuken zonder lakschade. Een groot voordeel is dat jouw vierwieler niet opnieuw gespoten hoeft te worden, wat aardig wat geld kost. Doordat deze manier van reparatie niet veel tijd in beslag neemt, is het makkelijker om op korte termijn een afspraak te maken.

Nog geen week nadat wij van onze vakantie terug waren, met een voertuig met schade, zijn deze alweer onzichtbaar gemaakt. WB Autoschade is echt een top bedrijf!