Voor alle reparaties en onderhoud van uw auto, autogarage Almere

2 min gelezen

Ikzelf ben helaas nog te jong om zelf auto te rijden, maar kan wel vertellen over de goede service bij autogarage Almere. Mijn opa heeft hier al jaren zijn auto in onderhoud, en zoals ik weet is hij hier zeer tevreden over. Mijn opa hoeft maar te bellen als er problemen zijn met zijn auto, en vaak kan hij dan al dezelfde dag terecht bij deze garage. Zo was ik voor een tijd terug samen met mijn opa een keer boodschappen gaan doen, altijd gezellig, want iets lekkers ergens eten hoort daar ook bij. Na gezellig boodschappen te hebben gedaan, en bij een snackbar een frietje te hebben gegeten gingen we weer naar huis. Mijn opa reed op een gegeven moment op de snelweg toen een grote vrachtauto hem inhaalde. Tijdens deze inhaal actie vloog er een grote steen, waarschijnlijk van de vrachtauto afgevallen naar beneden, precies op de voorruit van de auto van mijn opa. Dat was schrikken, maar gelukkig meer dan een flinke barst in de ruit gebeurde er niet, moet er niet aan denken dat de ruit gesprongen was. Mijn opa kon gelukkig nog wel verder rijden, dus meteen maar naar de autogarage Almere, waar diezelfde dag nog een nieuw voorruit erin werd gezet.  welder2

Opa kan weer autorijden

Gelukkig heeft de steen verder geen ernstige gevolgen achter gelaten, behalve natuurlijk de flinke schrik. Helaas is de chauffeur tot de dag van vandaag niet bekend, maar gelukkig was opa goed verzekerd en werden de kosten van de ruit helemaal vergoed. airco_service-300x156