Waar jij je auto kunt laten polijsten in Apeldoorn

2 min gelezen
Auto polijsten

Als je je auto al een tijdje hebt kan het zijn dat er in de lak wat krassen zijn ontstaan of dat de lak wat doffer is geworden. Sommige kleuren lak, zoals mat rood, worden erg snel dof door bijvoorbeeld het licht van de zon. Hiervoor is een oplossing: je auto polijsten. Met een speciale machine wordt er dan een heel dun laagje lak van de auto verwijderd waardoor de laag daaronder zichtbaar wordt. De krassen en dofheid zit vaak in de bovenste laag. Wanneer deze wordt weggehaald zie je de laag eronder. Deze onderste laag heeft geen oneffenheden of dofheid. Zo kun je langer blijven genieten van de mooie kleur die je auto had.

Auto polijsten in Apeldoorn bij Winstons

Bij Winstons kun je je auto polijsten in Apeldoorn als je last heb van krassen of dofheid van je auto. Het regelmatig laten polijsten van de lak kan roestvorming op de auto tegengaan. Je kunt er ook voor kiezen om je auto wat vaker in de wax te zetten. Volgens Winstons behoud je zo langer de originele kleur en glans van de auto en hoef je niet zo snel over te gaan op polijsten.

Auto polijsten

Word beter gezien in het donker

Naast het polijsten van de lak van de auto kun je ook je koplampen polijsten. De lampen kunnen door zonlicht, zure regen of vuil en pekel van de weg dof worden. Het zicht in het donker vermindert dan aanzienlijk en je auto ziet er niet meer zo goed uit. Vaak worden deze doffe lampen vervangen door nieuwe. Je kunt er echter ook voor kiezen om ze te polijsten in plaats van te vervangen. Dit is een stuk goedkoper en je wordt dan in het donker weer beter gezien door de andere weggebruikers. Wacht dus niet langer en laat snel je koplampen én auto polijsten in Apeldoorn.