Zeer betrouwbare autogarage in Venlo

1 min gelezen

Al jaren heb ik mijn brikkie in onderhoud bij autogarage Venlo. Hier kan je niet alleen terecht met een wagen van het merk Toyota maar ook andere merken auto’s zijn hier van harte welkom. Al zeven jaar scoort Autobedrijf Jan Wuts de eerste plaats in klanttevredenheid over heel Nederland. Mijn vervoersmiddel breng ik hier altijd met een gerust hart heen. Ik weet namelijk dat deze hier altijd met heel veel zorg wordt nagekeken en de prijzen van eventueel een reparatie staan op hun website vermeld. Hier kan je al een afspraak maken voor een grote of een kleine onderhoudsbeurt. 

Een kleine reparatie

Helaas moest ik vorige week een afspraak maken bij de autogarage in Venlo. Ik hoorde al een paar dagen een rare tik in mijn wagen, maar wist niet precies waar deze vandaan kwam. Nadat ik mijn verhikel hierheen had gebracht, kon ik de keuze maken uit een leenauto of een leenfiets.  Ik heb voor het laatste gekozen, want toevallig was ik deze week vrij van mijn werk. 

De tik in mijn wagen was snel gevonden en gemaakt en kon ik weer zonder problemen de weg op. Ben je ook op zoek naar een goed en betrouwbaar bedrijf, dan kan ik je et bedrijf van Jan Wuts beslist aanraden.