Een zeer betrouwbare autogarage in Venlo

1 min gelezen
autogarage in Venlo

Al jaren kom ik bij de autogarage in Venlo. Dit is een zeer professioneel bedrijf en bijzonder betrouwbaar. Vooral voor de mensen die in een  Toyota rijden, is dit een zeer goed adres. Maar niet getreurd, mensen met een ander merk auto zijn hier ook bijzonder welkom. De monteurs draaien hun handen hier niet voor om en zorgen ervoor dat elke wagen weer zonder problemen de weg op kan. Het bedrijf waar ik het nu over heb, heet Jan Wuts en is zeker een aanrader. Al meerdere keren be ik hier met een goed gevoel weggegaan. autogarage in Venlo

Bijzonder goed geholpen bij de autogarage in Venlo

Merendeel waren het maar kleine reparaties, maar de service is hier geweldig. Zij hebben hier de service echt in een zeer hoog vaandel staan. Niet voor niets scoren zij een eerste plaats in klanttevredenheid over heel Nederland. 

Deze keer moest ik voor de jaarlijkse keuring hier bij de autogarage in Venlo zijn. hier hoef ik mij geen zorgen over te maken, vooral omdat ik mijn wagen hier altijd in onderhoud heb. Mocht er iets zijn, dan was dit al veel eerder gevonden. Inderdaad is mijn auto weer met vlag en wimpel geslaagd en kan ik weer zonder problemen de weg op.