Aanrader: www.boardcamera.nl

1 min gelezen
boardcamera-logo

Afgelopen week kwam ik terug van vakantie. Samen met ons gezin zijn we met de camper door heel Europa gereisd. Elke zomer doen we dat. Wegens verhalen van vrienden wilde wij graag een dashcam komen. Zo gebeuren er in het buitenland met regelmaat ongelukken waarbij mensen uit het niets, zonder reden remmen. Om ervoor te zorgen dat ik mijn gelijk krijg heb ik een dashcam nodig. Vrienden van ons hebben op www.boardcamera.nl een dashcam gekocht. Daar beschikken ze over een gigantisch assortiment. Over het gehele assortiment zijn ze erg voordelig, terwijl ze bekende merken leveren. 

Boardcamera heeft een goede serviceSkytronic_Dashcam

Het bestellen is perfect geregeld. Zo heeft elk product een goede omschrijving en kan je gebruik maken van live chat indien nodig. Bij het bestellen heb ik daar geen gebruik van gemaakt. Alles staat goed uitgelegd en binnen enkele minuten was mijn bestelling al geplaatst. Ik kreeg via de mail netjes een bevestiging. Zo heb ik te allen tijde alle gegevens erbij en een bewijs van mijn aankoop. De dag nadat ik had besteld kwamen ze mijn pakketje al bezorgen. Ik ben daarom ook erg tevreden over het bedrijf. Ze hebben een goede service en leveren kwaliteit. Tijdens mijn vakantie heeft de dashcam alles goed waargenomen. Dit voorkomt veel stress. Je kan namelijk diep in de problemen raken als je zoiets gebeurt. Het is daarom ook aan te raden om naar www.boardcamera.nl te gaan en het assortiment te bekijken. Neem bij vragen gerust contact op.Boardcamera_GS90A_GPS_Dashcam