De voordelen van Valet parking bij Schiphol

1 min gelezen

Als je op vakantie gaat met het vliegtuig wil je natuurlijk graag ergens je auto parkeren als het niet mogelijk is om bijvoorbeeld met de trein te gaan. Je kunt dan kiezen voor valet parking bij Schiphol van Dutch Parking Service. In dit artikel lees je alles over de voordelen van valet parking bij Schiphol

Je auto veilig achterlaten

Als je op vakantie gaat wil je natuurlijk dat je auto veilig staat. Bij valet parking wordt je auto op een veilige afgesloten parkeerplaats gezet zodat je auto veilig staat voor de gehele lengte van je vakantie.

Binnen 20 minuten na aankomst weer op weg

Je auto wordt weer aan je teruggegeven bij de vertrekhal. Je geeft door dat je bent aangekomen en binnen 15 minuten staat je auto weer voor je klaar om naar huis te vertrekken. Vijf minuten later ben je onderweg.

Goedkoop en altijd beschikbaar

Het valet parking van Dutch Parking Service is een zeer goedkope dienst. Voor dezelfde dienst betaal je bij Schiphol een stuk meer. De loopafstand naar je auto is ontzettend klein en je bent snel weer op weg naar huis. Daarnaast maakt het niet uit wanneer je aankomt. Dat kan midden in de nacht zijn of gewoon overdag. Deze dienst is 24 uur per dag beschikbaar. Je hoeft je dus nergens druk om te maken. Je kunt met een gerust hart op vakantie.