Een autobedrijf in Huissen

2 min gelezen
Autobedrijf Huissen

Laatst was ik op zoek naar een autobedrijf in Huissen omdat ik een nieuwe auto wilde kopen. Na wat heen en weer te zoeken op Google, kwam ik terecht bij autobedrijf Paul van Dalen, gevestigd in Huissen. Ik ben er langs gegaan en heb mij laten helpen door een deskundige. Benieuwd naar mijn ervaring met autobedrijf in Huissen Paul van Dalen? Lees dan snel hieronder verder.

Servicegerichte autobedrijf in Huissen

De servicegerichtheid bij dit autobedrijf in Huissen ligt erg hoog. Bij binnenkomst kan je al gelijk merken dat je te maken hebt met professionals en de medewerkers hebben genoeg ervaring in het vak om je van deskundig advies te voorzien. Paul van Dalen is een autobedrijf in Huissen die al sinds 1965 actief is in de autobranche. Een echt familiebedrijf dus. En dat is te zien. Ze helpen je erg vriendelijk en schenken je alle aandacht die je maar nodig hebt. De medewerkers bieden echt een luisterend oor en proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Tijdens het uitzoeken van een nieuwe auto mocht ik gerust het autopark bekijken met modellen die ze daar op voorraad hebben staan. Ook even in de auto zitten om te voelen hoe het er van de binnenkant uitziet en aanvoelt, was geen probleem. Hier werd wederom weer de tijd voor mij genomen. Ik kon al mijn voorkeuren kwijt en ze kwamen met goede opties aanzetten. Uiteindelijk heb ik het terrein dan ook met een mooie aankoop mogen verlaten!

Autobedrijf Huissen

Zeker een aanrader

Dus als je op zoek bent naar een goed autobedrijf in Huissen waar ze echt de tijd voor je nemen en naar je luisteren? Dan raad ik je zeker Paul van Dalen aan! De vriendelijke service en de goede prijs hebben mij erg verrast. Ik ben meer dan tevreden. Paul van Dalen is dus niet zomaar een autodealer, maar een autobedrijf in Huissen met nog echte passie voor het vak!