Een goede fietsenmaker in Voorburg

1 min gelezen
fietsenmaker Voorburg

Iedereen die op zoek is naar een fietsenmaker Voorburg, moet eens naar Nieuwenhuijs Tweewielers gaan. Hier is niet alleen een alleen een enorm aanbod te vinden, maar ook nog eens op gebied van persoonlijke service is het hier top. Zij beschikken dan ook over een ruime ervaring, wat betekent dat het de dienstverlening alleen maar ten goede komt. Zelf heb ik deze goede service ondervonden toen ik met een lekke band naar deze zaak ging. Niet alleen werd mijn band snel en professioneel geplakt, maar ook een lampje werd snel verwisseld, zonder dat ik daarom had gevraagd. Deze stond niet op de rekening, dat is nou eens goede service.  fietsenmaker Voorburg

Accessoires

Ben je op zoek naar bepaalde accessoires voor jouw stalen ros, ook dan ben je hier bij de fietsenmaker in Voorburg aan het juiste adres. Ook daar ben ik inmiddels achter dat een banden plak set geen overbodige luxe is. Tijdens een grote tocht met meerdere vrienden was ik de gelukkige om met mijn fiets door glas heen te rijden. Gevolg was een lekke band en daar sta je dan. Gelukkig was een vriend van mij wel zo verstandig om zo een setje mee te nemen en daar was ik hem dan ook zeer dankbaar voor.