Expediteur in Rotterdam gevonden

2 min gelezen

Mijn oom en tante gaan emigreren naar Australië en zochten naar expediteur Rotterdam voor de meubels die zij graag mee willen nemen naar hun nieuwe bestaan. Daarom zochten mijn oom en tante op het internet naar een expediteur in Rotterdam en kwamen zij al snel terecht op de website van Bapies Shipping & Air CargoDit bedrijf heeft veel ervaring met vervoeren van containers over zee en land. Dit was precies wat mijn oom en tante zochten en besloten om een afspraak te maken met deze onderneming. Een vriendelijke medewerker legde alles netjes uit hoe zij te werk gingen en mijn oom en tante gingen hier helemaal mee akkoord. De prijs die dit bedrijf vroeg voor het verschepen van de inboedel van mijn oom en tante viel hen ook mee en besloten daarom om dit bedrijf in te huren. 

Zeer tevreden over dit bedrijf

Mijn oom en tante zijn geëmigreerd en de verhuizing is achter de rug. Dankzij deze expediteur in Rotterdam werd alles netjes afgeleverd bij hen nieuwe huis in Australië. Alles was zo goed geregeld door Bapies Shipping & Air Cargo. Dit bedrijf kwam alles ophalen bij mij oom en tante bij het huis in Nederland en werd met precisie ingeladen in een container. Mijn oom en tante werden steeds op de hoogte gehouden door dit bedrijf waar de container met hen spullen op dat moment was. Daarom zijn mijn oom en tante zo tevreden over deze onderneming en raden het dan ook ieder ander aan. Ook voor zakelijke verzending kunt u bij dit bedrijf terecht.