Financial lease Opel

1 min gelezen

financial-lease-twenteBent u op zoek naar een financial lease dienstverlener voor Opel bedrijfswagens? Stop dan met zoeken, want u bent op de juiste website terecht gekomen. Financial Lease Twente is de absolute specialist in het aanbieden van zakelijke leaseproducten voor gebruikte en nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens.

Maar naast Opel bieden wij ook een ruim assortiment aan merken zoals Renault, Volkswagen, Fiat, BMW en nog veel meer. Zou u ook blijvend eigenaar worden van één van onze prachtige bedrijfswagens? Bekijk dan snel hieronder de gehele huidige aanbod en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Waarom zou u voor Financial Lease Twente kiezen?

Wij zijn de absolute specialist in leaseproducten voor de zakelijke gebruiker. Door onze jarenlange ervaring in financial lease en kennis van auto’s bedienen wij onze klanten altijd optimaal.

Maar niet alleen door het aanbieden van een groot assortiment aan bedrijfswagens, advies en heldere communicatie, maar ook door het onafhankelijke karakter van ons bedrijf. Zo werken wij niet met tussenpersonen en hoeven wij hierdoor geen extra marges door te rekenen. Daarom is het leasebedrag alleen gebaseerd op de aanschafwaarde.

Heeft u interesse in het leasen van een Opel bedrijfswagen? U kunt al voor een laag bedrag een mooie Opel bedrijfswagen leasen bij Financial Lease Twente. Wacht daarom niet langer en bekijk snel hieronder ons aanbod in Opel bedrijfswagen.

Meer verhalen