Ga snel naar Rijbewijs Tiel

1 min gelezen

Rijbewijs TielInmiddels ben ik 20 jaar en heb ik eindelijk mijn rijbewijs. Ik vond het allemaal heel spannend, maar gelukkig had ik een goede instructeur. Hij stelde mij op gemak en dat vond ik erg fijn. Je kon merken dat hij veel ervaring had en precies wist wat er nodig was om mij te laten slagen. Ik kwam bij hun terecht toen ik op Google zocht onder ” Rijbewijs Tiel ”. Het bedrijf stond gelijk bovenaan met hele goede recensies. Ook de prijzen waren zeer voordelig. Ik heb toen besloten om contact met ze op te nemen voor ene proefles. Ook dat verliep heel goed. Een dag erna heb ik gelijk een pakket genomen, omdat ik snel wilde slagen.

Snel geslaagd.Rijles Tiel

In totaal heb ik maar 25 lessen nodig gehad. De lessen werden goed gebruikt. Dingen waar ik moeite mee had werden goed geoefend, zodat ik niet zou falen op mijn examen. Ik was daarom ook goed voorbereid en dat kon mijn examinator ook zien. Hij zei dat het wel leek alsof ik al een aantal jaar mijn rijbewijs had. Dat is een fantastisch compliment, maar natuurlijk ook voor de rijschool zelf. Hun hebben mij uitstekend voorbereid met weinig lessen. Het is daarom ook echt een aanrader om bij hun te gaan lessen. Op Google zijn ze te vinden onder Rijbewijs Tiel.

Rijschool Tiel