Gebr. Vermeer Transport voor veilig vervoer

2 min gelezen
Gebr. Vermeer Transport

Laatst heb ik contact met het bedrijf Gebr. Vermeer Transport opgenomen omdat ik iemand zocht die mijn boot kon vervoeren. Mijn boot heeft altijd ergens in het noorden van het land gelegen. Doordat ik samen met mijn gezin naar de andere kant van Nederland ben verhuist, moest de boot natuurlijk ook verplaatst worden. Aangezien het een vrij grootte boot is, kan jij die niet een twee drie verplaatsen. Daar zijn echt speciale middelen voor nodig waar ik zelf niet over beschik. Ik wilde graag een professioneel bedrijf inschakelen die mij kon helpen met de verplaatsing. Aangezien de boot een hoge waarde heeft, wil ik niet zomaar onervaren mensen inschakelen.

Vervoer

Gebr. Vermeer Transport heeft mij goed geholpen.

Ik kwam bij het bedrijf Gebr. Vermeer Transport terecht via een oude bekende. Ik wist namelijk dat hij een aantal jaar geleden zijn jacht had laten verplaatsen. De man had een hele goede ervaring met het bedrijf gehad en raadde mij ook zeker aan om hen in te schakelen. Aangezien hij zo positief over hen sprak, besloot ik contact met het bedrijf op te nemen. Aan een vriendelijke medewerker gaf ik de maten van mijn boot door, de plek waar die lag en waar die heen moest.

Vervoer

Alles was snel geregeld

Nadat ik alles aan het bedrijf Gebr. Vermeer Transport had doorgeven, werd alles snel geregeld. Samen met hen kon ik direct een datum inplannen voor de verhuizing van de boot. Ik vond het fijn dat alles zo goed en snel geregeld werd. Op de dag dat de boot vervoerd werd, ging ik samen met het bedrijf er heen. Ik zal gelijk hoe professioneel zij het aanpakte. Met een gerust hart liet ik de mannen hun werk doen. Ik ben heel erg blij dat ik zo’n goed bedrijf heb ingeschakeld en ik raad hen ook aan iedereen aan.