Goede fietsenmaker Middelburg gezocht!

1 min gelezen

Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van mijn nieuwe fiets! Nog nooit heb ik in een fiets in mijn leven gehad waardoor ik het even weer moest leren…. Helaas wilde ik van het weekend ook lekker op de fiets stappen om te genieten van de natuur, het ging alleen niet….

Logo (1)

Ongeacht hoeveel kracht ik ook zette op de fiets ik kwam erg moeizaam vooruit. Doordat ik hier zo klaar mee was ben ik maar met de fiets in de hand terug naar huis gelopen. Op het internet gezocht naar een fietsenmaker Middelburg die mijn fiets kan bekijken. Zit niet te wachten op hoge kosten waardoor ik een tal van bedrijven gelijk kon afstrepen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van de Fietsenmakker! Dit bedrijf weet namelijk maar al te goed hoe belangrijk het is om je fiets te onderhouden én dit ook te blijven doen! 

header-fietsenmakker

Kwaliteit dankzij goede hulp

Ik ben dan ook diezelfde dag met de fiets en al naar deze winkel gegaan. Doordat ik van tevoren had gebeld wist ik zeker dat ik er terecht  kon met de fiets, zo scheelde het mij onwijs veel tijd. Dankzij het zoeken op het internet naar fietsenmaker Middelburg ben ik in ieder geval verzekerd van enorm veel fiets plezier!