Gratis eerste rijles bij Osseforth

1 min gelezen

eerste rijlesAfgelopen maand heb ik dan eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Dat heb ik allemaal te danken aan Osseforth. Aangezien ik veel klachten had over vorige rijscholen, mocht ik van hun de eerste rijles gratis om kennis te maken met de werkwijze van hun. De eerste rijles ging fantastisch!  Mijn instructeur was erg aardig en wist precies wat er nodig was om mij te laten slagen. Zo hebben we een aantal moeilijke manoeuvres uitgevoerd en vervolgens zijn we daar extra op gaan oefenen.

Wat betreft het lesgeld zijn ze erg voordelig. Je betaald namelijk stukke minder dan bij overige rijscholen. Daarnaast hebben ze ook nog eens veel ervaring en dat scheelt je enorm veel lessen. Je kan daarom beter een rijschool nemen die een paar euro duurder is dan een rijschool dat paar euro goedkoper is maar niks kan.

Echt een aanrader. autorijlessen

In totaal heb ik maar 28 lessen nodig gehad, terwijl veel mensen de 35-40 aantikken. Het fijne was dat ik in een keer mijn rijbewijs haalde. Natuurlijk komt dat door de verdienste van Osserforth. Ik vind het daarom ook echt een aanrader om daar te gaan lessen. Ze zijn zeer allround. Ze doen namelijk ook heftruck rijbewijzen, aanhangerrijbewijzen en nog veel meer! Het is daarom zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website. Mocht je extra informatie willen kan je altijd contact met ze opnemen. Zowel telefonisch als via de mail.