Jouw autorijbewijs haal je samen met Westeraam!

1 min gelezen
Westeraam

Ben jij op zoek naar de beste, betaalbare, maar ook leuke en gezellige rijschool? Stop dan met zoeken, want bij ons bent u aan het juiste adres! Wij van Westeraam werken met gediplomeerde en ervaren instructeurs, die ervoor zorgen dat jij veilig de Nederlandse wegen op kunt! De eisen van westeraam zijn hoog en wij moeten aan een strenge gedragscode voldoen. De deskundigheid van de instructeur, het onderhoud van de lesauto, het veilig, vlot en zelfstandig kunnen deelnemen aan het hedendaagse verkeer als beginnende bestuurder en uitgroeien tot een ervaren chauffeur, dat is wat bij ons voorop staat! Wij van Westeraam vinden het belangrijk dat de leerling de aandacht krijgt die het nodig heeft. Daarom hebben onze leerlingen vaste rijinstructeurs, zodat de leerlingen een vertrouwde sfeer creëren. Het behalen van jouw autorijbewijs doe je samen met Westeraam!

Westeraam

Waar kunt u onze lessen volgen?

Wij geven voornamelijk rijles in Elst, Arnhem en Huissen, maar ook in Oosterhout, Valburg, Bemmel, Lent, Driel, Angeren, Haalderen en Gendt. Komt u uit een andere woonplaats? Wij bieden ons leerlingen altijd de mogelijkheid om lessen te starten en te eindigen op een centraal punt, zoals een station of een parkeerplaats.

 

Theorielessen volgen?

Het is bij ons mogelijk om op de woensdagmiddag van 19:00 tot 21:00. Wij zullen alle mogelijk vragen samen met onze leerlingen behandelen en zullen stap voor stap bepaalde verkeerssituaties behandelen. Wij zullen er alles aan doen om de leerlingen goed voor te bereiden bij het behalen van hun theorie.