Laadpalen voor medewerkers laten plaatsen

2 min gelezen

Heeft u een bedrijf en denkt u erover na om laadpalen te laten plaatsen voor de medewerkers van uw bedrijf? Dan is er het één en ander dat u dient te weten en er is ook een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. In dit artikel vertel ik er graag meer over.

De locatie van plaatsing

Allereerst is het van belang om te weten waar u de laadpalen geplaatst wilt hebben. Beschikt uw bedrijf over een eigen terrein met een eigen parkeerplaats? Voor het plaatsen van laadpalen op eigen terrein is geen vergunning nodig. Een medewerker van ENGIE kan u in dat geval verder helpen, neem daarvoor een kijkje op www.laadpaal-zakelijk.nl.
Beschikt u niet over een eigen terrein of een eigen parkeerplaats? Dan dient u contact op te nemen met de gemeente en kunt u een aanvraag doen voor een openbare laadpaal. Uw gemeente kan u daarbij verder helpen.

Verschillende aanbieders van laadpalen

Als u zich al enigszins heeft verdiept, weet u dat er verschillende aanbieders van laadpalen zijn. Het is natuurlijk van groot belang dat de laadpalen die u afneemt van de juiste kwaliteit zijn en dat ze op een deskundige manier worden geplaatst. De laadpalen en de medewerkers van ENGIE beschikken over alle nodige normeringen en certificeringen. Bovendien kunt u er bij ENGIE voor kiezen om de laadpalen te laten voorzien van de huisstijl en het logo van uw bedrijf. Dit zorgt voor een extra beetje herkenning en professionaliteit!

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een laadpaal voor medewerkers of bent u geïnteresseerd? Neem dan eens een kijkje op www.laadpaal-zakelijk.nl!