Mega keuzes dagje uit nederland

1 min gelezen

cateringDankzij deze website heb ik een geweldige dag gehad, ik zocht namelijk op dagje uit Nederland en kwam op deze site terecht. Ik wou met mijn familie een dagje iets gaan doen wat we allemaal leuk vinden en het moest ook betaalbaar zijn, dus ging ik zoeken. Ik had al eerder van deze site gehoord en dus klikte ik er op. Met wat ik zag was ik echt heel erg blij want ik kon een aanvraag doen, dan zoeken hun een geschikte activiteit en je krijgt altijd de voordeligste. Een kennis van mij zocht een keer een catering bedrijf en toen ging hij ook op deze site zoeken, hij kreeg uiteindelijk een zeer goeie catering voor een zeer mooie prijs, dus ik had er eigenlijk al vertrouwen in.

Het was super

logo_topDe dag zelf was echt super, we zijn met z’n allen naar een pretpark geweest en hebben ons echt vermaakt, normaal is het een heel gedoe om een dagje uit in Nederland te regelen maar dankzij deze website was het geen enkel probleem, ze hebben ons al het werk uit handen genomen wat af en toe erg fijn is. Ik vind het bijna erg om nog een keer gebruik te maken van hun diensten omdat ze er geen geld voor vragen. Ik kan het haast niet geloven want ze moeten best wel wat moeite doen.

Meer verhalen