Mooie camper huren in Brabant

1 min gelezen
camper huren Brabant

Een mooie camper huren in Brabant voor een leuke vakantie. Dat zijn de plannen die wij voor een trip wilden huren. Via de website van Vanacht-campers hebben wij al diverse leuke modellen gezien. Nooit geweten dat er zoveel keuze is aan deze wagens. Je hebt modellen voor een heel gezin, maar ook modellen voor een luxe trip. Echter zijn wij maar met twee personen, dus heel groot hoeft deze wagen niet te zijn. Een beetje comfort zal wel zo prettig zijn en daarom hebben wij wel gekeken naar de mogelijkheden in deze een wagen.

camper huren Brabant

Leuke vakantie, ga een camper huren in Brabant

Onze droom was altijd om met een camper op pad te gaan. Het avontuur tegemoet. Maar de wil om te gaan was er wel, alleen niet de middelen in de vorm van vervoer. Zo zijn wij wel eens met de auto op pad geweest, maar elke keer moest je weer op zoek naar een slaapplek. Niet echt ideaal, omdat elk hotel anders is, net zoals de prijzen die hier gehanteerd worden. Daarom hebben wij besloten om een volgende reis geheel anders aan te pakken. Vooral omdat wij niet alles willen plannen, maar het leuk vinden om dingen tegen te komen die op ons pad komen.

Om een beetje een idee te krijgen hoe groot zo een luxe wagen is, hebben wij eerst een afspraak gemaakt met Teun van Acht. Hij heeft ons meerdere modellen laten zien en hierdoor konden wij makkelijker een keuze maken.