Oldtimers te koop voor een goede prijs

2 min gelezen
Oldtimers te koop

Oldtimers te koop voor een goede prijs zag ik op het internet voorbij komen. Ik klikte gelijk op de website, want ik ben gek op oude auto’s. Dat heb ik van mijn vader, hij is er namelijk ook echt een groot fan van. Toen ik klein was nam hij mij geregeld mee naar beurzen waar allemaal mooie modellen te zien waren. Hij leerde mij merken en bouwjaren herkennen. Het was iets waar wij altijd over konden praten met elkaar. Het heeft ons echt dichtbij elkaar gebracht. Ik kan mij ook nog goed herinneren toen mijn vader voor het eerst een oude auto kocht. Hij nam mij gelijk mee voor het eerste ritje.

Auto

Oldtimers te koop bij dit bedrijf

Als mijn vader en ik Oldtimers te koop op een bordje zagen staan langs de weg, dan gingen wij altijd even kijken. Soms kwam je dan echt hele oude modellen tegen waarvan er nog maar een paar zijn. Wij deden ook vaak wedstrijdjes wie het bouwjaar als eerst kon raden. Stiekem liet mijn vader mij vaak winnen toen ik nog klein was. Doordat ik echt met oude auto’s ben opgegroeid, is het ook altijd mijn droom geweest om er ooit ook een op mijn oprit te hebben.

Auto

Mijn droom is uitgekomen

Op de website van Lex Classics waarop ik terecht was gekomen, stonden verschillende Oldtimers te koop. Tot mijn grote verbazing zag ik dat zij de Alfa Romeo 1300 GT Junior uit het bouwjaar 1975 aanboden. Ik kon mijn ogen niet geloven, want dit is precies de auto waarnaar ik al een hele tijd opzoek naar was. Direct nam ik contact op met het bedrijf om te vragen of zij hem nog niet verkocht hadden. Ik was zo blij om te horen dat er nog niemand interesse had getoond, hij stond er namelijk pas een dag op. De volgende dag ben ik langs gegaan om de auto te kopen.