Rijbewijs Nijmegen: dit is de beste school!

2 min gelezen
rijbewijs nijmegen

vergelijkingrijbewijs nijmegen

Afgelopen week heb ik via de zoekmachine gezocht naar rijbewijs Nijmegen. Ik zit nu namelijk in mijn tweede jaar van de studie die ik volg en eindelijk heb ik het geld bij elkaar. Mijn ouders dragen niets bij en daarom heb ik zelf een tijd lang moeten sparen. Niemand die ik ken heeft hier in de buurt zijn of haar lessen gevolgd en daarom moest ik het echt doen met het internet. Hier is gelukkig veel informatie en reviews te vinden. Ik denk dat ik inmiddels wel 10 tot 15 rijscholen voorbij heb zien komen met hele wisselende recensies. Degene die als beste naar voren kwam was toch wel de ANWB. Toen ben ik alle prijzen gaan vergelijken, wat natuurlijk ook nog best een belangrijk punt is, omdat ik het zelf betaal. Vaak is een pakket het voordeligst en dat was in dit geval ook zo. Daarnaast heb ik ook nog een theorieboek gekocht, om zeker te weten dat ik dat examen in ieder geval in 1 keer haal.

Drijbewijs nijmegene hele zomer

Bij de ANWB kun je op verschillende locaties jouw rijbewijs halen, waaronder dus in Nijmegen. Ik wil het liefst een spoedcursus doen waardoor je hem binnen korte tijd haalt. Gelukkig is dit daar allemaal mogelijk en ga ik dit nu doen in de zomervakantie. Ik vind het heel erg spannend, maar heb er ook onwijs veel zin in. Ik ga mijn best doen om alles zo snel mogelijk te halen en misschien daarna zelfs al mijn eerste auto te kunnen kopen met het geld wat overblijft.