Short lease: een flexibele optie voor ondernemers

2 min gelezen

Als ondernemer wil je flexibiliteit hebben in het wagenpark van je bedrijf. Je wilt immers snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt. Een short lease auto kan hierbij de oplossing zijn. In deze blog lees je alles wat je moet weten over short lease en hoe dit kan bijdragen aan het succes van je onderneming.

Wat is short lease?

short lease is een vorm van leasen waarbij je voor een korte periode een auto least. Dit kan al vanaf één maand tot maximaal twee jaar. Het is dus een flexibele oplossing die goed past bij de behoeften van veel ondernemers. Het grote voordeel van short lease is dat je geen langdurige contracten hoeft af te sluiten. Dit betekent dat je niet vastzit aan een auto wanneer deze niet meer nodig is. Dit geeft je als ondernemer de vrijheid om snel te kunnen inspelen op veranderingen in de markt.

Voordelen van short lease

Het grootste voordeel van short lease is de flexibiliteit die het biedt. Je zit niet vast aan langdurige contracten en kunt gemakkelijk afscheid nemen van de auto wanneer deze niet meer nodig is. Daarnaast is het ook financieel aantrekkelijk. De kosten per maand zijn namelijk lager dan bij een reguliere leaseauto. Ook is short lease interessant voor startende ondernemers die nog niet willen investeren in een eigen wagenpark.

Vwp shortlease: dé partner voor short lease

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor short lease, dan is vwp shortlease de beste keuze. Bij vwp shortlease heb je keuze uit verschillende merken en modellen, waardoor er altijd wel een auto is die past bij de behoeften van jouw onderneming. Daarnaast kun je bij vwp shortlease rekenen op persoonlijke service en flexibiliteit. Zo kun je tussentijds gemakkelijk je contract aanpassen wanneer dit nodig is.

short lease bij vwp shortlease

Bij vwp shortlease kun je al terecht voor short lease vanaf één maand. Hierbij heb je keuze uit verschillende merken en modellen, zoals de Volkswagen Polo en Golf, de Audi A1 en de Opel Corsa. Daarnaast kun je bij vwp shortlease rekenen op heldere afspraken en flexibiliteit. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk je contract opzeggen wanneer dit nodig is.

Conclusie

short lease is een flexibele oplossing die goed past bij de behoeften van veel ondernemers. Het biedt flexibiliteit en is financieel aantrekkelijk. Vwp shortlease is dé partner voor short lease. Bij vwp shortlease heb je keuze uit verschillende merken en modellen en kun je rekenen op persoonlijke service en flexibiliteit. Wil je meer weten over short lease bij vwp shortlease? Neem dan contact op met onze specialisten.