Tip voor een Breda taxi

2 min gelezen
logo taxi bredanaar

Maak je regelmatig gebruik van en Breda taxi? Dan ben je bij Taxi Bredanaar aan het juiste adres voor vaste en lage tarieven voor de taxi ritjes die zij aanbieden. Ook voor ritjes naar de luchthaven ben je bij dit taxibedrijf aan het juiste adres. Bij dit taxibedrijf ontvang je namelijk in vergelijking met andere taxibedrijven fixe korting om de ritjes naar de luchthaven. Bij dit taxibedrijf zul je bijvoorbeeld 140 euro betalen voor de taxirit naar Schiphol wat bij andere taxibedrijven al snel 290 euro zal kosten als er gereden wordt op de meter. 

Taxibedrijf Taxi Bredanaar voor jouw zakelijke lijke taxi ritjes 

Heb je voor jouw bedrijf in Breda regelmatig een taxi nodig voor het ophalen van jouw werknemers, bezoekers en of klanten? Dan ben je voor vaste tarieven bij Taxi Bredanaar aan het juiste res. Op deze manier zul je niet zitten met erg veel verschillen bonnetjes van verschillende taxibedrijven maar kan er gemakkelijk betaald worden via een factuur. 

traffic city in night. adobe rgb 1998 use.

Betaal in de taxi gemakkelijk en snel met de pinpas 

In alle taxi’s van Taxi Bredanaar kun je gemakkelijk afrekenen met de pinpas. voor deze pin transactie zullen geen transactiekosten worden gerekend. Het is bij dit taxibedrijf tevens ook mogelijk om met een creditcard te betalen. Voor deze creditcard transactie wordt bovenop de kosten van de taxirit 3,5% transactiekosten gerekend. Neem voor meer informatie over dit taxibedrijf eens een kijkje op de website van Taxi Bredanaar want voor een Breda taxi ben je bij dit taxibedrijf absoluut aan het juiste adres.