Tip voor een goede rijschool in Ede

2 min gelezen
logo

Mijn zoon is een aantal dagen geleden 18 geworden. Ik ging daarom ook op het internet op zoek naar rijschool Ede om een goede rijschool bij ons in de buurt en te vinden waar mijn zoon rijlessen zou kunnen volgen. 

Zeer veel rijscholen bij ons in de buurt 

Toen ik op het internet op zoek ging naar rijschool Ede kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillende rijscholen bij mij in de buurt. Nadat ik een aantal websites van verschillende rijscholen had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Aarass Rijopleiding mij het meeste aan. De website van deze rijschool is namelijk zeer overzichtelijk en bevat erg veel informatie over zowel de rijschool zelf als over de rijlessen die zij aanbieden. Daarom besloot ik ook om mijn zoon aan te melden voor een proefles.

Zeer tevreden over de proefles van Aarass Rijopleiding

Mijn zoon ws erg enthousaiast toen hij hoord dat hij opgehaald werd voor een preofels. Op deze dag heeft hij kennis gemaakt met zijn rijinstructeur en hebben ze een stukje gereden. Mijn zoon was erg tevreden over de proefles want zijn rijinstructeur legde hem het autorijden erg rustig en zeer vriendelijk uit. Daarom besloot ik ook om een pakket voor mijn zoon bij deze rijschool af te sluiten. Mijn zoon heeft nu een aantal lessen bij deze rijschool gehad en hij heeft het autorijden al aardig onder de knie. Daarom raden we deze rijschool ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede rijschool in de buurt van Ede.