Waarom is een goede kilometerregistratie een must?

3 min gelezen

Wanneer je een auto voor de zaak hebt – of een bestelbus – is het belangrijk dat je een goede kilometerregistratie bijhoudt. Maar ook als je een wagenpark hebt met meerdere vervoersmiddelen. Omdat je dit voor de Belastingdienst moet bijhouden. Je kunt dit handmatig in een boekje in je auto doen, maar het kan veel makkelijker en nauwkeuriger. Want als je het handmatig doet, is de kans groot dat er foutjes in je registratie sluipen. Omdat je het bijvoorbeeld een keertje vergeet. In dit artikel ontdek je hoe je eenvoudig en automatisch een goede administratie bijhoudt van de gereden kilometers.

Verizon Connect Reveal biedt een goede kilometerregistratie

Om direct in huis te vallen, voldoet Verizon Connect Reveal over het keurmerk RitRegistratieSystemen (Keurmerk RRS). De kilometerregistratie voldoet dus helemaal aan de eisen van de Belastingdienst. Dit keurmerk is een onafhankelijke branchestandaard voor de systemen die kilometerregistratie doen. Het systeem van Verizon Connect heeft dit keurmerk, omdat het systeem voldoet aan de hoge eisen van de registratie. Hierdoor weet je zeker dat je goed zit met het systeem.

Maar de kilometerregistratie van Verizon Connect Reveal heeft meer voordelen, namelijk:

  • Het is digitaal
  • Het waarborgt je privacy
  • Het systeem is klaar voor de toekomst
  • Je krijgt er inzicht mee in individuele prestaties
  • Je voorkomt bijtelling en boetes

Met de hand de kilometerregistratie bijhouden is niet meer van deze tijd. Bij Verizon Connect Reveal gaat dit digitaal en automatisch. Hierdoor kun je een rapportage opvragen die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Door een privéschakelaar te gebruiken kan de bestuurder van het voertuig aangeven dat het om een privérit gaat, of dat het om een zakelijke rit gaat. Maar de gegevens zijn wel beveiligd, dus Jan en alleman kunnen niet bij de gegevens van de ritten. Je kunt de gereden kilometers van elke chauffeur apart bijhouden, zelfs als de chauffeur verschillende voertuigen gebruikt. Hierdoor kun je eenvoudig een rapportage per chauffeur uitdraaien.

Het systeem van Verizon Connect is ook klaar voor fiscale wijzigingen en nieuwe bijtellingsvormen die in de toekomst wel eens kunnen komen. Dus wijzigingen of niet, je bent er zeker van dat de kilometerregistratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Doordat je inzicht hebt in het aantal gereden kilometers, kun je ervoor zorgen dat je onder de limiet van het maximaal aantal privékilometers blijft en krijg je dus geen boete. Je voorkomt bijtelling door de Belastingdienst, omdat je een uitdraai kunt krijgen van privé en zakelijk gereden kilometers.

Meer informatie van Verizon Connect Reveal

Wil je meer weten over de kilometerregistratie van Verizon Connect Reveal? Klik op https://www.verizonconnect.com/nl/voordelen/automatische-ritregistratie/ en ontdek wat alle voordelen zijn van de automatische ritregistratie. Je kunt ook gelijk bij Verizon Connect een demo aanvragen. Tijdens de demo van vijftien minuten krijg je te zien waarom het platform zo perfect is voor jouw bedrijf. Of bekijk gelijk de abonnementen en prijzen, om een beeld te krijgen hoeveel het systeem je gaat kosten. Vergeet dan niet dat het je ook een hoop geld gaat besparen, zoals boetes, bijtelling en een hoop administratief werk.