Welke merken campers zijn er?

2 min gelezen

Het hebben van een camper is ideaal. Je kan eenvoudig met je eigen huisje op wielen het vaste land doorkruisen. Je kunt gewoon naar je bestemming toe rijden en je hebt al je spullen die je graag mee wilt nemen bij de hand. Er zijn in Europa enorm veel verschillende mooie plekken om te ontdekken met de camper. Het is ideaal om met de camper het land te ontdekken. Op die manier zie je namelijk een stuk meer van het land dan wanneer je gaat vliegen. Een eigen camper is dus enorm leuk, maar wist je ook dat er een hoop verschillende merken campers zijn? Wil je weten welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Adria camper

Een van de beste campers die er op dit moment worden verkocht is de Adria camper. De Adria camper is van alle verschillende gemakken voorzien. Het is voor iedereen leuk om in een Adria te rijden. De camper heeft, in tegenstelling tot de meeste campers, een hoog rijcomfort. Hierdoor kun je makkelijker en zonder je te ergeren met de camper op pad naar het buitenland. Wil je graag een Adria camper kopen? Neem dan eens een kijkje bij de Camper Gallery. Daar zul je de mooiste Adria campers vinden die je je kunt bedenken! Naast de Adria campers heeft de Camper Gallery ook nog een hoop andere campers in het assortiment. 

Chausson

Een andere bekende en goede camper is de Chausson. Het Franse merk heeft de camper ook echt aangepast aan het Franse landschap. Zo hebben deze campers een grote motor erin liggen. Hierdoor kun je eenvoudig met deze camper de Franse heuvels en bergen doorkomen. Daarnaast heeft de Chausson de mogelijkheid om een build in airco in de camper te laten plaatsen. Op deze manier is het verwarmingskanaal ook direct een airco. Een ideale combinatie!