Wesseldijk een goede rijschool

1 min gelezen

3Als vrachtwagenchauffeur  heb je een speciaal rijbewijs nodig. Namelijk rijbewijs C. Dit weet ik allemaal omdat ik zelf vrachtwagenchauffeur ben. Vroeger wilde ik altijd mijn C rijbewijs halen. Ik ben daarom in mijn netwerk gaan vragen of iemand een idee had waar ik dit moest gaan doen. Een buurman van mij de mij dat hij zijn rijbewijs heeft gehaald bij rijschool Wesseldijk en dat hij daar ontzettend tevreden mee was. 2

Erg tevreden met de snelle en voordelige lessen bij Wesseldijk

Ik ben gaan kijken op het internet naar de rijschool Wesseldijk. Ik kwam op de website terecht die er goed uitzag. Ik kwam al snel bij de opleidingen en zag dat een groot aanbod was. Een grote keuze is natuurlijk altijd fijn. Ik las ook dat ze al jarenlang ervaring hadden en merkte ook op dat de prijzen erg mee vielen. Dit is natuurlijk altijd fijn voor de portemonnee. Een ander ding wat mij opviel is dat je geen btw hoeft te betalen bij beroepsopleidingen. Ik had besloten dat ik het hier ging doen. Ondertussen is alles gelukt en het verliep ontzettend soepel. Ik heb niks te klagen gehad en al helemaal niet over de prijs. Nu kan ik weer met een gerust hart door Europa rijden.1