Yes, ik mag mijn heftruckcertificaat gaan halen!

1 min gelezen
heftruckcertificaat

Afgelopen week is het mij dan eindelijk gelukt! Ik heb zowel een vast contract gekregen bij mijn werkgever én ik mag mijn heftruckcertificaat op zijn kosten halen! Dit vond ik zo prachtig om te mogen horen waardoor ik het ook met beiden handen heb aangepakt. Het enige wat mijn werkgever mij heeft opgedragen is dat ikzelf opzoek moet naar een geschikte rijschool. Bij thuiskomst ben ik dan ook direct achter de computer gekropen en gaan zoeken. Hierdoor viel het mij op dat er voldoende rijscholen te vinden is waar het mogelijk is om deze opleiding te volgen. Toch ben ik op de website van Verkeersschool Wesseldijk blijven hangen.

heftruckcertificaat

Duidelijke taal

Bij het lezen van deze website wilde ik niets liever dan direct starten met het behalen van mijn heftruckcertificaat! Duidelijke taal wat ik hier heb mogen lezen, dit gaf mij direct een prettig gevoel. Ook bij het zien van de kosten voor deze opleiding viel het mij op dat zij een stuk voordeliger zijn.

Toestemming?

De eerstvolgende werkdag ben ik direct naar mijn werkgever gestapt. Het verhaal uitgelegd met wat ik had gezien en dat ik zeer tevreden ben over Wesseldijk. Hierdoor zijn wij samen naar deze website gaan kijken en heb uiteindelijk toestemming gekregen om mij hier in te schrijven. Aanstaande maandag mag ik hier gaan beginnen! Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat ik eindelijk in een heftruck mag stappen.

heftruckcertificaat