Aangepast vervoer aanschaffen?

1 min gelezen
Freedom

Een aangepaste auto of bus aanschaffen waar je met een (elektrische) rolstoel alsnog lekker veel ruimte hebt? Een rolstoelauto of bus aanschaffen bij Freedom Auto Aanpassingen kent heel wat voordelen.  Je hebt niet alleen genoeg ruimte, maar je zit ook nog eens op de juiste hoogte. Dankzij de verlaagde bodem kun je goed naar buiten kijken en zit je op dezelfde hoogte als de andere passagiers. Een lange rit in de auto wordt zo niet alleen leuker, maar ook meer ontspannen. Je kunt voor allerlei soorten auto’s en bussen bij Freedom terecht.

Aangepaste taxi

Eenvoudig, snel en betaalbaar vervoer

Wanneer je een trip naar het strand wilt maken of een dagje weg wilt kan het lastig zijn om een rolstoel te vervoeren. Gelukkig is daar een handige oplossing voor. Je kunt allerlei soorten aangepast vervoer kopen bij Freedom en profiteren van alle voordelen. Wil je het eerst uitproberen? Je kunt dan eenvoudig een proefrit aanvragen in een van de vele auto’s. Wat dacht je van een rolstoelauto, een aangepaste bus of taxi? Voor één of meerdere personen in een rolstoel kan gemakkelijk aangepast vervoer geregeld worden.

Je kunt het jezelf zo makkelijk maken als je zelf wilt. De auto’s en bussen voldoen aan alle regels van de wetgeving. Daarnaast zijn de prijzen scherp en betaal je dus niet onnodig teveel. Je hebt verschillende mogelijkheden en met de hulp van een adviseur maak je altijd de goede keus. Zo makkelijk en voordelig kan het kopen van aangepast vervoer zijn!