Auto verkopen, hoe doe je dit particulier?

2 min gelezen

Ben jij een particulier? En ben je op zoek naar de beste manier om een auto te verkopen? Dit kan simpel en vlot, zonder omkijken mét de hoogste verkoopprijs. Vergeet de lastige telefoontjes, handelaren en bemiddelaars. Je auto verkopen particulier, kan door je auto op bynco.com te zetten.

Hoe werkt het? Hier alle stappen:

Bij bynco.com gaat alles via een vertrouwd en veilig proces. Met als hoofddoel: lasten van jouw schouders afnemen. Allereerst wordt er een gratis waarde-indicatie gegeven. Bynco.com heeft daar het kenteken en de kilometerstand voor nodig. Daarna wordt er een inspectie voor de auto gepland waarbij er ook goede foto’s worden genomen, zodat jouw auto zo goed mogelijk wordt gerepresenteerd! Nu deze stappen achter de rug zijn komt het volgende: een verkoopprijs voorstellen. De specialisten van Bynco geven advies. Wat je hiermee doet, is aan jou. Auto verkopen particulier kan makkelijk via Bynco. Laat hen het werk doen. Zij beantwoorden vragen van mogelijke kopers. Een afspraak maken met de klant kan zelf. Het kan op een eigen locatie, maar ook bij een kentekenloket. 

Het afhandelen van de verkoop kan direct vanuit jezelf geregeld worden met de koper. Mocht je het nodig vinden, helpt Bynco een handje mee.

Toch nog vragen?

Ben je er nog niet helemaal uitgekomen? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Bynco doet er alles aan om duidelijkheid te geven. Eventueel kun je zelf eerst op de site kijken. Hier vind je veelgestelde vragen over Bynco, Auto’s, het kopen/verkopen van auto’s, betalen en inruilen. Mocht jouw antwoord daar niet tussen zitten, heeft de site ook een mogelijkheid om te chatten met een medewerker die je eventueel wel verder kan helpen. Kan je er echt niet uitkomen? Dan is uiteraard een belletje plegen ook geen ramp!